4 Şubat 2009 Çarşamba

Özel Hayat ?

Bugün ahlaksız medyanın gündeminde Arda'nın 1.5 sene önce çekilmiş özel fotoları var..Arda Turan'ı yıpratmak isteyen bu medya kuruluşlarının tarafı da bellidir..

Bu medya kuruluşlarına tepki göstermekte her renkten taraftarların yapması gereken bir şeydir diye düşünüyorum..Çünkü burada özel hayata saygı diye bir şey kalmamıştır..

Arda Turan'ın yaptığının yanlış olduğunu düşünenler olabilir..Fakat burada önemli olan ve tepki gösterilmesi gereken Arda'nın yaptığı hareket değil medyanın yaptığı saygısızlıktır..

Yazıma Pankartfanzine'den aldığım yazı ile son veriyorum..

"Bu sabah saatlerinde; tüm insani duygularını ve vicdani değerlerini yitirmiş olan kurumlarca Arda Turan'ın sevgilisiyle fotoğrafları manşet yapılarak "İşte o fotoğraflar" konseptinde yerini aldı. Bu gözü dönmüş kurumların ne derece azıttığının bir belgesidir. Özel hayatı örümcek beyinli basın&medya organlarınca sürekli olarak deşifre edilmeye çalışılan Arda'nın sanki bir sevgilisinin olması, onunla sarılıp öpüşmesi çok ayıpmış ve suçmuş gibi gösterilmeye çabalanması tamamen bir nemalanma hırsı ve arzusudur. Bu haberi ve fotoğrafları hangi amaçlarla yayınladığı açıkça belli olan tüm "uçan kaçan kuşlar" bizleri ve Arda'yı asla yıpratamayacak olup, elbet bir gün bir yerde kendilerini fotoğraflardaki gibi kollarda-kucaklarda bulacaklardır.."

Pennearabiata (resim kaynak)

4 yorum:

  1. tuttuğum takım galatasaray olmasa bile, Arda'ya yapılan bu şerefsizliği kınamak bile içimdne gelmedi..Bu fotoğrafları o adamlara satan da, bu resimleri haber yapan da insan değil...Yok hacı, biz de hiç bir şey gelişmez...

    YanıtlaSil
  2. Bu zihniyet oldukça harbiden bir şey gelişmez..

    YanıtlaSil
  3. Peki ya Nazlı arkadaşımız o fotoğrafları basına kendi verdiyse? :)

    YanıtlaSil
  4. onun kendi ayıbı olur..

    YanıtlaSil