19 Şubat 2009 Perşembe

İlk yarı Sonucu : 0-0

Takım beklediğimden iyiydi..Son 6 maçta 1 galibiyet alabilmiş bir takım bence üzerine düşen görevi yerine getirdi..Tartışılacak olan şey Skibbe'nin yaptıkları olabilir..3'lü savunma mesela..Bu kadar önemli bir maçta yeni bir sistem denemesi ilginç..Kewell'ın takıma tekrardan dönmesi sevindirici..Arda gerçekten çok iyi oynadı..Baros'un inşallah sakatlığı yoktur, eğer yoksa 2. yarı oyundan alınması saçma..Lincoln hücumda pek gözükmedi ama çok koştu..Ayhan, Barış, Topal abartısız 90. dakikada bile depar atacak güçleri vardı..Hakem hataları cidden çok fazlaydı..Daha doğrusu yan hakem hataları..2 çok önemli atağımızı kesti..Orta hakem de Bordeaux'un 1 kırmızı kartını atladı..Zaman zaman oyunu kendi sahamızda kabullensek de gol yemedik..2. yarı oyuna giren genç yetenek! Sabri koşturdu her zamanki gibi..

0-0 iyi skordur bence..Bordeaux deplasmanlarda iyi bir takım olsa da geleceği deplasman eften püften bir deplasman değil..Maçın ilk yarısı bitti, 2. yarısı Ali Sami Yen'de oynanacak..

STAT:
Jacques Chaban Delmas
HAKEMLER: Claudio Circhetta, Matthias Arnet, Manuel Navarro (İsviçre)
BORDEAUX: Rame, Placente (Tremoulinas dk. 84), Diawara, Henrique, Jurietti, Wendel (Fernando dk. 75), Cavenaghi, Gourcuff, Diarra, Jussie, Chamakh (Gouffran dk. 75)
YEDEKLER: Valverde, Planus, Traore, Bellion
TEKNİK DİREKTÖR: Laurent Blanc
GALATASARAY: De Sanctis, Servet, Meira, Mehmet Topal, Emre Aşık, Barış, Ayhan, Arda, Lincoln (Mehmet Güven dk. 87 ?), Kewell (Sabri dk. 65), Milan Baros (Nonda dk. 46)
YEDEKLER: Aykut, Emre Güngör, Volkan Yaman, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
SARI KARTLAR: Milan Baros, Emre Aşık (Galatasaray), Henrique, Jurietti, Placente, Wendel (Bordeaux)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder