3 Şubat 2009 Salı

1(3) - 1(1)

Takım harbiden revir gibiydi..Zaten daha önceden olan sakatlar..Daha sonra buna eklenen Baros..Servet'in ateşinin çıkması vs..Geçen senede baya sakatımız vardı..Sorun sağlık ekibinde mi diye düşünmekten kendini alamıyor insan..İki güne bir sakat haberi geliyor nerdeyse..

Maça gelince..Sivas etkili başladı maça..İlk dakikalarda gol bulacaklar derken biz attık golü..Erken gol atmak böyle maçlarda iyi değildir..Rakip güçlü olunca çevirme ihtimali daha yüksektir..Nitekim dakika 30'da Kamanan 35 metreden çaktı golü..Yapacak bir şey yok..

1-1'den sonra Sivas daha baskılı gelmeye başladı ve çok net pozisyonlar kaçırdı..Bizim takımda eksik çok olunca anca savunma yaptılar..Duran topları Mehmet Güven kullanıyordu..Daha ne diyeyim..2. yarı Sivas atar diye düşünüyordum açıkcası ama maç beklenmedik bir şekilde uzatmalara gitti..

Uzatmalarda gol olmayacağını ve penaltılara gideceğini tahmin etmiştim..Ama Skibbe bu ihtimali hiç aklına getirmemiş ki Nonda'yı çıkardı..Bence önemli bir hataydı bu..Bu arada uzatmalarda Barış'ı da sakatlar takımının orta sahasına takviye olarak gönderdik..

Penaltılara gelince..Tam bir komediydi bence..Penaltıyı kaçıran isimler:Arda, Ümit Karan,Yaser..Atan isim ise sadece Hakan Balta..-bu hakan balta'da süper adam arkadaş, ne görevi versen yapıyor-..Penaltılarda Yaser yerine Volkan atmalımıydı diye de düşünüyor insan..

Olan oldu..Yenildik..Her ne kadar bunu söylemeye dilim pek varmasa da, gerek maç esnasında girdiği pozisyonlarla gerekse mücadelesiyle Sivas maçı bizden daha çok haketti..Bundan sonra tek isteğimiz (Fenerbahçeli arkadaşlar kızacaklar ama:)) Bursaspor'un, olmazsa da yarı finalde Sivasspor'un Fenerbahçeyi elemesi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder