9 Şubat 2009 Pazartesi

ASY'den Notlar

#Direk maça girdik..Orjin'e falan gitmedik..Stad girdiğimde boştu ama daha sonradan öğrendik ki Eski Açık'ın tamamı satılmış..Stad da yeni açık Alt hariç doldu zaten..

#Maç öncesi Arda'yı uzun süre çağırdık..Ama bir türlü gelmedi..Ardından gelmeyen fenerli olsun diye bağırınca orta sahaya kadar gelip alkışladı..Ama daha sonra kapalı çağırınca koşa koşa gitti Oley çekti..Yakışmadı valla..bu fotoğraf olayları dolayısıyla kafası bozuk olsa gerek..

#Mehmet Topal'a da sinir oluyorum..Çağırıyoruz, dibimize kadar geliyor ve tam Oley çekicekken birden alkışlamaya başlıyor..Hep böyle yapıyor arkadaş..Ne biçim prensip lan bu..

#Kapalı'da ki bayraklar müthişti..

#Maç öncesi İnleyen Nağmeler bestesini söyledik..Bu kadar müthiş bir beste olduğunu bilmiyordum..İnanılmaz keyif verdi bana..

#Nonda ile öne geçtikten sonra fark atarız dediğimiz maç Lincoln'ün kızarması ile riske girdi..Pozisyonları hala izleyemedim ama Stadda hakeme tepkiler büyüktü..Selçuk gol gol tezahüratı güzeldi ama direk hakemin anasına küfür yakışmadı..Sonuçta herkesin bir annesi var, empati yapmak lazım..Küfüre karşı değilim bu arada..

#Pozisyonu yok dediğimiz adamlar gelip 90'da attılar..60-70'de yesek neyse de 90'da yemek fena dokunuyor adama..

#5. ASY maceramızda da sesimiz kısılana kadar bağırıp döndük evimize..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder