22 Aralık 2008 Pazartesi

Yağmurlu bir günde..!

Bence temiz ve güzel bir galbiyet oldu..Temiz diyorum çünkü hakem verdiği kararlarda son derece haklıydı bence..2 penaltı kararı ve Delgado'nun atılması'da doğruydu..(delgado bence ilk sarı kart gördüğü pozisyonda atılmalıydı bile.)

Bizim takım maça biraz daha asılsa tarihi fark olurdu..Rakip 10 kişi kaldıktan sonra fazla mücadele etmememiz ve pozisyon vermemiz düşündürücü bir nokta..Her şeye rağmen 4-2 kazandık..Kewell gelince hücüm hattımız, her ne kadar kendisini sevmesemde Sabri gelince savunma hattımız güçlenince daha iyi olacağımızı düşünüyorum..

Yeni penaltıcımızı da bulduk bu arada..:) Aslında 2. penaltıyı kaçırır diye düşünüyordum..Çünkü aynı köşeye mi atsam yoksa farklı köşeye mi atsam düşüncesi kafasına belirmiştir kesin :) Nitekim aynı köşeye attı ve Rüştü'de doğru köşeye atladı..ama Baros bu sefer akıllıca topu havalandırarak attığı için top ağlarla buluştu..

Bu çubuklu pankartlara bayılıyorum..Dün de kapalıda bol miktarda vardı..Şekil olarak çok güzeller, bir de üzerilerine güzel yazılar yazılınca daha bir güzel oluyor..

Mesela en çok sevdiklerim : Adanmış Hayatlar ve Dalmışım Sarhoşluğuna . :)

Dün maçı Tomas, Hamit, Gökdeniz ve Fatih Terim'de izledi..Tomas zaman zaman ekranlara geldi..Attığımız gollerde falan seviniyor maşallah..:)Bizde severdik, ve seviyoruz kendisini..

Son olarak; Yukarıda ki resimdeki kenetlenmeyi görmek çok güzel..En son geçen sene görmüştük.
(bkz:2007-2008 Sezonu Şampiyonu Galatasaray)

6 yorum:

  1. Hakkınızla,takır takır oynayarak aldınız.Baros ve Lincoln şov yaptı gerçekten.Ama Servet'in golü biraz faul kokuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Hello,
    I think that this win is normal, cause it is a better team and besides Galatasaray does not have Rustu as goalkeeper, jeje
    Regards,
    http://saqueneutral.blogspot.com/
    (a blog about sport in English and Español)

    YanıtlaSil
  3. Thanks KırmızıBeyaz and Juan :)

    Juan:

    Whats your football team ? :D

    YanıtlaSil
  4. Evet takımı böyle görmek sezon sonunda şampiyon olucağımız inancını daha da arttırıyor..Tomas'ı da özlemişiz bu arada :)

    YanıtlaSil
  5. Tomas bir futbol programında Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi ;)

    YanıtlaSil