8 Aralık 2008 Pazartesi

0-3 !

Bence güzel bir oyunla 3 golle yendik..Oldukça temiz ve hazırlanışı güzel olan goller izledik..Golleri atan isimlerin Baros(2) ve Kewell olması Baros'un gol krallığı yarışındaki durumu açısından ve Kewell'a duyduğum sempati nedeniyle beni ayrı bir sevindirdi..Tabi Lincoln'ün de 3 asistini unutmamak lazım..İstediğimiz Lincoln bu !

Aslında bence tüm takım olarak çok iyiydik, yukarıda yazdığım isimler sadece öne çıkanlar, ben takımdaki tüm futbolcuları tek tek çok beğendim..Yani sadece öne çıkan isimleri desteklediğim düşünülmesin..:)

Olmaması gerekirdi dediğim tek şey, Baros'un çıkıp Nonda'nın girmesi idi..Tamam Nonda'nın da oynaması lazım ama Baros bir gol daha atsa ve 2 haftada 2 hattrick yapıp hem moralman hemde gol krallığında zirveye çıkması güzel olmazmıydı?..Ha illede Nonda girecekse çift forvete dönülmeli, Baros oyundan çıkmamalı idi bence..

Golleri 5 dakika içerisinde attık ama geri kalan dakikalarda kalemize gömülmüş değiliz..Yani Galatasaray 5 dakika oynadı ve gol attı denmesi doğru olmaz..

Son bir şey, 3. gol den sonra maçı bırakmamız sebebiyle yediğimiz ataklar olmamalıydı..90 dakika boyunca olmasa bile maksimum süre aynı ciddiyette oynamalıyız..

Aslanlara ve Ankaralı Aslanlara Teşekkürler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder