27 Aralık 2008 Cumartesi

Rapor # 8

#Geçen rapor da bahsetmiştim diş tellerimin çıkacağını..Gecikmeli olsa da tellerim geçen hafta çıktı..Valla dişlerim güzel olmuş çok şükür..Hani derler ya, inci gibi.. :) Ben kurtuldum..Darısı diğer hastaların başına..


#Kendime masaj yapılmasını çok severim..Abartısız 5-6 saat boyunca hiç hareketsiz yatabilirim..Yeterki biri bana masaj yapsın. :) .Genelde arkadaşlarıma masaj yaptırım halı saha maçları sonrası falan..Ama şöyle profesyonel bir masaj salonu bulsam diye düşünüyorum..En büyük hayallerimden biri bu ! Bir gün olacak inş. :)


#Blogumu severek izleyenlerin sayısı da an itibarı ile 2 olmuş bulunmakta..2 kişiye de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum :)

#Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi gündemde şu aralar..İki tarafta doğruladı transfer haberlerini..Ama bence gerek yok pehlivan Mehmet'e..Baros'un yanına yakışmaz bence..

#Alex Taşçıoğlu diye bir yan hakem var..İsim-Soyisim ikilisi haliyle ilginç geldiği için araştırıp bilgilerini blogda paylaşmak istedim ama TFF'nin sitesinde bile bulamadım bilgilerini..

#Son olarak, eskiden beri takip ettiğim Sporx, hit uğruna sayfanın heryerine karı-kız resimleri koymuş..yakışmıyor be..seviyeyi korumak lazım..

2 yorum:

  1. -Diş teli=çile.Geçen raporda yorumladığım gibi çeken bilir :)

    -Gittiğin masaj salonlarını iyi seç.Bakarsın polis baskın yapar,amanın.

    -Sen yazı yazmaya devam et,yorumlarında izleyenlerinde eksik olmaz :)

    -Baros,Karan,Nonda,Serkan Çalık.Forvet kaynıyor.Gereksiz transfer olur.

    Saygılar :)

    YanıtlaSil
  2. -takıldığı ilk hafta çile dolu cidden :)

    -e büyük sıkıntı o zaten..herkes gider bir şey olmaz..biz gideriz olan olur..:)

    -Sağolasın :)

    -Kesinlikle..

    Saygı sevgi bizden :)

    YanıtlaSil