11 Aralık 2008 Perşembe

Nba ?

Bu gün aklıma geldi de, NBA ile alakam hiç kalmadı..Eskiden 2-3 arkadaş paso NBA'in analizini yapardık..Herkesin bir takımı ve oyuncusu vardı..Benim takımım Detroit, oyuncum ise yine Detroit takımından Chauncey Billups'ın kankası Richard Hamilton'du mesela.. -gerçi yeni öğrendim, Chauncey Billups Denver'a gitmiş- .Okuldan eve gelince hemen NBA TV açılır, günün maçlarının özetleri izlenirdi..Bazen gece 2 de 3 de birbirimizi uyandırır NTV'de maç izlerdik..Hele ALL STAR heyecanı bir başka olurdu..All Star Weekend'in başlayacağı gün bir arkadaşın evine giderdik..Önce çaylaklar maçı, sonra yetenek, üçlük yarışmaları derken All Star maçı ile haftasonuna noktayı koyardık..2 gün boyunca arkadaşın evinde kalırdık doğal olarak ..Uykusuna yenik düşenler de olurdu tabi :)

Günümüze geldiğimizde ise, basketbol ile olan ilgimi Galatasaray'ın maçlarını izlemekle devam ettiriyorum..Eskisi gibi ilgili değilim..Ama halimden memnunum..Futbol maçları bir başka oluyor.. :) Özellikle de fanatikseniz. :)

Bu geçmişi yad eden yazımızı güzel bir resimle sonlandıralım :

2 yorum:

  1. All-Star haftasında yarışmaların hepsini yapardık.Smaç yarışmasında alan darlığından dolayı basit smaçlarla kapardık.
    Senin gibi bende Detroit sevdalısıydım.Ama sonra vatandaşı olduğum ülkenin(Kanada)takımını tutmaya karar verdim:Raptors.
    Ee şu sıralar geçmişimi fazla hatırlıyorum.Geçmişimden bir bukle hatırlattığın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Sende yorumlarını benimle paylaştığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil