7 Mart 2009 Cumartesi

Lincoln Duran Top Ustası Mı ?

Lincoln topun başına geldiğinde spikerler hemen "Duran topların usta ismi Lincoln topun başına geliyor." diyorlar..Bundesliga'da Lincoln ne frikik golleri atmış, ne kornerler açmıştır bilemeyeceğim ama bizim ligimizde benim gördüğüm kadarıyla Lincoln bu ustalığını kullanamıyor.

Tamam, takımı sırtladığında maçı kazandırıyor, goller atıyor, asistler yapıyor ama duran topları -acımasız olacak ama- harcıyor..Bu sene dikkat ettim, ne frikikleri etkili oldu nede kornerleri..Tabi ki arasında bir kaç tane etkili olan olmuştur ancak usta dediğin adamın her kullandığı top etkili olmalı, usta dediğin adam frikiklerde topun başına geçtiği zaman biz taraftarın aklında bu adam burdan atar düşüncesi oluşmalı..Gerçi takımda ondan başka kullancak da yok..Ama en azından bazılarını Arda veya Kewell kullansa daha etkili olacağı düşüncesindeyim..

Lincoln her duran top öncesi topun hizasına geliyor ve geriye doğru 3 adım atıp topa öyle vuruyor..Belki de attığı adım sayısında hata vardır ? 2 adım veya 4 adım gibi farklı şekilleri de denemeli.. :)

Son olarak, Lincoln duran top ustası olabilir ancak bu yeteneğini bizden esirgediği düşüncesindeyim..Sizce ?

4 yorum:

  1. Bi tane fenere attı, o da yanlış vuruş olduğundan sayılmadı. tekniği iyi adam iyi serbest vuruş kullanır muhabbeti herhalde. (:

    YanıtlaSil
  2. bence o zmn sabri atsın frikikleri
    bence türkiyede en iyisi o:)

    YanıtlaSil
  3. Lincoln değil firikikçi,topçu değil gözümde...
    :D

    YanıtlaSil
  4. Sekerse Tehlike ve Alfredo ,

    O kadar da değil.. :)

    YanıtlaSil