25 Ocak 2009 Pazar

Dertleri Zincir Yaptık..

Bu maçın uzun bir analizini yapasım yok..Yine de iki çift kelam edelim..

Zeminin kötü olduğunu Türkiye'de duymayan kalmadı heralde..Ancak çalışmalar la zemin hakikaten baya düzelmiş..Fakat ne kadar da düzeltseler bi oyuncu yere düşse 3-4 metre kayıyor, sırılsıklam oluyordu..

Zeminden dolayı 2 tarafta tedirgin oynadı ilk yarı bence..Özellikle Galatasaray daha tedirgindi pas yaparken, atağa kalkarken..Tabi Önlerinde Uğur Uçar vakası var..Kolay değil o psikoloji..

İlk yarıda oynanan futbola bakarsak bu maç berabere biter, veya sürpriz bir gol atan maçı kazanır diye düşünüyorduk ki nerden bilebilirdik yardımcı hakemin maçın kaderine etki edeceğini..:)..Haklı veya haksız bir şekilde -ki bence haksız- kırmızı kartı gördü Ümit..("Ümit zaten oynayamıyordu, bir şey farketmez." demeyin çok şey farkeder efendim.) Kırmızı kartın ardından 0 - 0 bitirdik ilk yarıyı..

2.yarı Bülent Uygun 3 forvet oynatmaya başladı ve bunun meyvesini aldı da..
Fazla söze gerek yok; Aynı şekilde 2 gol yedik ve maçı 2-0 kaybettik..Büyük bir avantaj oldu Sivasspor için..Bizim içinse tek teselli FTK çeyrek final maçları..Bu sebeple:

Dertleri zincir yaptık birbirine ekliyoruz, 28 Şubat'ı bekliyoruz..

1 yorum:

  1. Sivas yazılıp çizilenler gibi güzel oynamıyor futbolu. Şu şartlarda şu sahada ayagında topu tutan pas yapan takım bizdik bence. Sivasspor'un başarılı olmasını isterim ama uzun toplarla M.Yıldız bu takımı nereye kadar götürebilicek.?. Bu yüzden Braga'ya elenmediler mi ?

    YanıtlaSil