24 Nisan 2009 Cuma

Mor Forma ?

Seneye giyeceğimiz formalar arasında mor renginde bir formanında olduğu söylentileri var..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler, umarım bu ateşi çabuk söndürürler diyorum..Çünkü mor renginin bizim armamızın yanına yakışması gibi bir ihtimal yok bence..Kaldı ki sarı-kırmızı ile hiç bir alakası da yok..Hadi turuncu sarı ile kırmızının karışımı falan ama mor ne yahu ?

Sarı forma konusunda ise Mayıslar'a katılıyorum..Her zaman kırmızıyı sahiplendik..(tek yürek tek renk sloganları falan)..Kırmızıyı sahiplenmeyelim demiyorum ama sarı yı da öksüz bırakmamalıyız bence..

5 yorum:

  1. Herşeyin suyunu çıkartıyoruz.Galatasaray tribünlerini mosmor düşünemiyorum,hem dalga konusu olur hemde göz zevkimizin afedersin damına koyar.Turuncudan şikayet eden ben morda intihara kalkışırım :D

    YanıtlaSil
  2. KırmızıBeyaz,

    hehe :) valla turunucuyu aldı taraftar ama mor formanın çıkması durumunda (Allah Korusun) alanın olcağını sanmıyorum.. :)

    YanıtlaSil
  3. Biri bu mor formayı ortaya atmış üstüne tasarımlar yorumlar ve olumsuz tepkiler mor forma dediğinizde aklınıza fiorentina'nın forması gibi renkler gelmesin sakın renkler ve dizayn büyük ihtimal böyle olacak

    http://i300.photobucket.com/albums/nn30/ugurseda/gs09-10red3.jpg

    Korkmayın :D

    YanıtlaSil
  4. mayıslar'a da yorumlamıstım aynı seyi.. hem fiorentinalı hem galatasaraylı olarak benim icin unutulmaz formalar arasına girebilir, bu duruma itiraz etmeyecek ender taraftarlardan biriyim sanırım..

    gunluk yasamımda da mor sık tercih ettigim renklerden olunca boyle bir formanın yapılma ihtimali bile mutluluk veriyor..

    YanıtlaSil
  5. franchi,

    Dediğiniz gibi bu durumdan hoşlanacak ender insanlardan birisisiniz bencede.. :) :)

    ama gerçekten yakışmaz yaa.. :)

    YanıtlaSil