13 Nisan 2009 Pazartesi

0 - 0 :Puanlar ve Kırmızı Kartlar Bölüşüldü

Derbide oynanan oyun hakkında bir şeyler söyleyelim öncelikle..Oyuna beklediğim gibi hızlı başladık ve bir çok pozisyon bulmamıza rağmen final paslarında ki beceriksizliğimiz sebebiyle golü bulamadık..Gökhan Gönül'ün sakatlanması sebebiyle sahasından çıkmak da zorlanan Fenerbahçe'yi ilk yarıda Kewell'ın da etkili oyunuyla sahasına hapsettik..2. yarı da ise yine beklediğim gibi bizim oyuncularımızın yorulması sebebiyle Fenerbahçe kendi alanından daha kolay çıkmaya başladı..Neticede adam gibi pozisyon bile bulamadılar..Bizim de olmayan bir ofsayt sebebiyle kesilen çok önemli bir atağımız vardı 2. yarıda..Eğer doğru karar verilebilmiş olsaydı büyük ihtimalle o atak golle sonuçlanacaktı..Neyse, maç 0-0 bitecek derken ortalık öyle bir kızıştı kii..

Maç boyunca Sabri'nin dengesiz hareketleri fazlasıyla oldu..O konudaki eleştirilerin büyük çoğunluğuna katılıyorum ancak kimse bana Lugano'yu savunmaya kalkmasın lütfen..Tam maç bitecekken gelip rakibine arkadan kafa atıp, rakibi tepki verdiğinde ise sanki bir şey yapmamış gibi artistlik yapmasının ve derbinin böylesine olaylı bitmesine sebep olmasının hiç bir mantıklı açıklaması olmaz, olamaz..

Arda-Semih olayında ise benim gördüğüm kadarıyla olayı başlatan Semih'tir..Arda'nın yediği yumruğun altında kalmasını bekleyemezdik herhalde ?

Netice olarak; iki takımın da şampiyonluk şansları oldukça azaldı..Ancak ben matematiksel olarak şampiyonluk ihtimalimiz yok olana kadar Galatasaray'ıma inanmaya ve güvenmeye devam edeceğim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder