11 Nisan 2009 Cumartesi

Derbi Öncesi

Her iki takımın da durumunun pek iyi olmaması sebebiyle yarın ki derbi öncesi ortalık pek kızışmadı..Fakat ne olursa olsun derbi derbidir ve oynanacağı saatte bizleri hayattan koparır, uzaklara götürür..

Fener cephesinde Alex'in yokluğu bizim için bir avantaj olarak gözüküyor..Uzun zamandır sahalardan uzak olan Servet ise bu maça yetişemedi..Ayrıca, yönetimimizin yemek davetini kabul etmeyen Fenerbahçe yönetimi, barış ortamını istemediklerini gösterdiler..

Taraftarlar, sitelerinin ana sayfalarına koydukları resimlerle birbirlerine sataşmaya derbi öncesinden başladılar herzaman ki gibi..Derbinin tadı, tuzudur bunlar..

Herkes tarafından merak edilen bir konu da Emre B.'nin Sami Yen'de nasıl ağırlanacağı..Tabi ki büyük tepkiler, pankartlar, küfürler olacaktır ama bunu da tadında bırakmak gerek diye düşünüyorum..Zaten ultrAslan'da bu tepkileri kontrol altına almak ve maç öncesi alkol alımını engelleyerek takıma en iyi şekilde destek olunmasını sağlamak için bir bildiri yayınlamış..Şurada.

Bu derbinin favorisi olduğunu düşünmüyorum..Zaten Galatasaray'ımın maçlarından önce maç hakkında kesin konuşmayı ve skor tahmini yapmayı hiç sevmem..Bu sebepden ötürü inşallah kazanırız diyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder