30 Haziran 2009 Salı

Brezilya : 3 - ABD : 2

Mutlaka okuyun: #

27 Haziran 2009 Cumartesi

Bildiğiniz gibi Micheal Jackson öldü geçtiğimiz gün..Hayranı değildim, ölümü beni etkilemedi ama sanatçılığına diyecek bir lafımız yok..Büyük adamdı, beğendiğim bir kaç şarkısı vardı..Dansları da unutulmaz tabi ki..

Micheal Jackson'ın şarkılarını dinlemek isterseniz şuraya..Klipsiz olmaz diyorsanız buyrun MTV'ye..MJ Weekend..

25 Haziran 2009 Perşembe

Yeni Transfer

Yeni transferimiz Frank Rijkaard topla çalışmalara başladı..Deneyimli oyuncu, "Lincoln gelmesin, ben yerine oynarım." dedi..

24 Haziran 2009 Çarşamba

The Last House On The Left

Türkçesi Soldaki Son Ev..Polisiye-Korku filmi..Imdb puanı 6.9..Mucoid puanı ise 7.0..Film güzel ama bazı yerlerde fena iğrençlikler var..Midesine güvenmeyenler gitmesin derim..Ayrıca gereksiz bir tecavüz sahnesi var.(Gereklisi nasıl oluyor demeyin, gereksiz di işte).Etkileyici bir film..Öyleki; gece rüyama girdi :)

"Eğer kötü karakterli insanlar sevdiğiniz bir insana zarar verirse siz ona karşılık vermek için ne kadar ileri gidebilirsiniz"

23 Haziran 2009 Salı

Ahanda Yeni Stoper

Gökhan Zan ve transferi hakkındaki düşüncelerimi yazmaya gerek yok çünkü özeti şurada yazıyor..2 yıllık imzaladı bugün..Yeni bir Servet olmayacaktır belki ama takıma faydalı olacaktır..Hayırlı olsun..

22 Haziran 2009 Pazartesi

İlk Antreman

Sabah bu antremanı izlemeye gittim ama acayip bi kalabalık vardı..Yanımda kardeşlerim de olduğu için çıkmak zorunda kaldım.."Bensiz yapın." dedim, yapmışlar sağolsunlar.."Lincoln yok." dediler yine.."Gelmesin." dedim..

20 Haziran 2009 Cumartesi

Emo Converter

Nefret ediyorum şu emo denen şeylerden..Yazı stilleri, resimleri..Alayını döveceksin bunların, insan hakkı falan hikaye..İnsan değil bunlar..

Friendfeed'de gördüm emo converteri..Çok orjinal bir şey olmuş :))

http://www.ismailaydogan.com/emo/

Emolara kendi dillerinden küfür edebilirsiniz :))

17 Haziran 2009 Çarşamba

1000'den Sonrası ?

Profil görüntülenme sayısı nedense önemlidir benim için..Aylar evvel bu sayı 1000'e merdiven dayadığında sevinmiştim :) . Sonra acaba kaç olur diye düşünürken aylardır 1000'de takılı kaldı yahu :) ilk başlarda 100'er artcak diye tahmin ettim ama o da olmadı..Profile hiç giren yok desem o da değil çünkü 1000'den sonra en az 100 kere ben girmişimdir.. :)
Nedir yahu bunun sebebi ?

20

Duyduğuma göre Ali İpek'in kapattığı borç rakamı..Trilyon olarak tabi..Aile olarak sevmeyiz Ali İpek'i ama bu haber doğruysa amerikan filmlerinde good job derler ya, aynen öyle.
Nerden esti aklıma bu good job kelimesi bilmiyorum valla..

Neeskens ve Pujol

Frank Rijkaard'ın yardımcıları Hollandalı teknik adam Neeskens ve Barcelona'nın eski kondisyoneri Pujol bu akşam 23:00'de Gs Tv'de olacak..Haberi okuması bile insanı heyecanlandırıyor..Ekran başında bu iki usta ismi izlemek heyecanlı ve keyifli olacak..

Her şey güzel de keşke bu akşam Neeskens ve Pujol'un yanında Cevat Güler'i de görebilseydik..

15 Haziran 2009 Pazartesi

Kv Gladio

Yakında Sinemalarda

Porsche Design

14 Haziran 2009 Pazar

Yıldırım Hızı

Belkide hiç yararı olmayacağı, aklı başka takımda kalan bir oyuncuyu sırf Bjk'yi *** etmek için transfer etti Fenerbahçe..Gerekirse 1 yıl futbol oynamam diyen, Bjk formasıyla poz veren bir fubolcuya yıldırım hızıyla imza attırdılar..Fenerli arkadaşlar darılmasın ama Fenerbahçe kendine yakışanı yapmıştır bence..

Para Bol Gelince

Para bol gelince Real Madrid ortalığın bilmem neresine koyar ve Cristiano Ronaldo ile Kaka'yı renklerine bağlar..Bakalım frekansları tutturabilecekler mi..
Uzun zamandır blogla adam akıllı ilgilenemiyorum.Son bir haftadır ise elimde olmayan sebeplerden dolayı tek bir yazı bile giremedim..Ben yokken çok önemli gelişmeler oldu futbol dünyasında..Uzun lafın kısası; tekrar aranızdayım . :)

6 Haziran 2009 Cumartesi

Evet, Beşiktaş.

Asla büyük konuşmayacaksın.. Şurada.